Introductie

Welkom op de website van Fysiotherapie Esch

  

Proud to be small’:

 

Fysiotherapie Esch is een solistenpraktijk. Naast ervaring, kennis, deskundigheid en kwaliteit van zorg, ligt de kracht van een kleine praktijk op het gebied van persoonlijke aandacht, begeleiding en inzicht in iemand zijn persoonlijke leefomgeving en omstandigheden. Hierdoor wordt zorg op maat geleverd.

Ongeveer 50% van de fysiotherapiepraktijken in Nederland bestaat uit solisten en twee- pitters. 

Kleine praktijken worden door zorgverzekeraars vaak weggezet als ‘standaardfysiotherapie’ of ‘basisfysiotherapie’, terwijl wij zelf het gevoel en de overtuiging hebben dat wij professionele en ervaren fysiotherapeuten zijn die een specifieke waarde met hun kleine praktijk vertegenwoordigen.

Dit is ook mijn overtuiging.

 

Overname praktijk Fysiotherapie in Esch

Per 1 september 2012 heb ik Fysiotherapie Beer over mogen nemen en de naam van de praktijk is veranderd in de naam Fysiotherapie Esch Evelien Vermetten.

Ruim 23 jaar geleden is fysiotherapie in Esch opgestart als nevenvestiging van Fysiotherapie Beer te Vught. In deze praktijk ben ik in 1998 komen werken en ben er trots op dat ik per 1 september 2012 de praktijk in Esch heb over mogen nemen.

 

 Verhuizing van Kollenberg 3a naar Dorpsstraat 5a

 

Per 1 september 2013 is de praktijk voor Fysiotherapie verhuisd naar Dorpsstraat 5a te Esch (zelfde ingang als dr. Leenders en van Riel). Op deze lokatie hoop ik u (weer) te ontmoeten en u nog meer mogelijkheden te kunnen bieden om u te helpen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

28.03 | 07:58
Evelien Vermetten heeft ontvangen 8
19.08 | 17:20
Etalagebenen heeft ontvangen 1
19.08 | 17:14
Filosofie heeft ontvangen 1
18.04 | 11:46
Medische Fitness heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk